Myslivecká kuchyně : speciality nejen ze zvěřiny na 285 způsobů /

Main Author: Martin, Pavel
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : IŽ, 1998
Edition: Vyd. 1.
Series: Praktické recepty
Knížky dostupné každému
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01309nam a2200349 a 4500
001 23682
005 20190811235112.0
008 150413s1998----xr ---------u-------cze-d
015 |a cnb000602081 
020 |a 80-240-0639-1  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)84958474 
040 |a RKG503  |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641 
100 1 |a Martin, Pavel  |4 aut 
245 1 0 |a Myslivecká kuchyně :  |b speciality nejen ze zvěřiny na 285 způsobů /  |c Pavel Martin 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b IŽ,  |c 1998 
300 |a 225 s., [4] s. obr. příl. :  |b barev. il. ;  |c 20 cm 
490 1 |a Praktické recepty ;  |v sv. 9 
490 1 |a Knížky dostupné každému ;  |v sv. 105 
504 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 4 |a cookery (game)  |2 eczenas 
653 0 |a zvěřinová jídla  |a kuchařské recepty 
655 4 |a cookbooks  |2 eczenas 
830 0 |a Praktické recepty 
830 0 |a Knížky dostupné každému 
900 |a ABA001  |b 16 
901 |o 19990111  |b 9788024006390  |f 1. vyd.  |g Čárový kód uveden chybně pouze pod tiráží  |g Správný název nakladatelství: IŽ 
910 |a RKG503 
998 |a 000959783 
999 |c 23682  |d 23682 
993 |0 0  |1 200003730722  |6 N  |7 0  |9 24470  |c 1486  |d 2015-04-13  |e 0  |f BOROVNICE  |g N  |l BOROVNICE  |n 0  |p 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |r 2019-08-11  |t 5  |y KN  |z NAUC