Myslivecká kuchyně : speciality nejen ze zvěřiny na 285 způsobů /
Hlavní autor: | Martin, Pavel |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
IŽ,
1998
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Praktické recepty
Knížky dostupné každému |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Borovnice
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
200003730722 | 1486 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
N | Naučná literatura | Dostupné |