Vlastnosti půdy a její zpracování /

Pomůcka shrnuje základní teoretické poznatky o technologických vlastnostech půd a probírá jednotlivé vlivy vnějšího prostředí i jiných činitelů ovlivňujicích jejich jakost. Popisuje hlavní technologické úkony zpracování i z hlediska rozdílnosti povahy půd. Výklad vychází z nejnovějších poznatků výzk...

Celý popis

Hlavní autor: Špička, Alois
Médium: Kniha
Jazyk: Czech
Vydáno: Praha : SZN, 1964 :
Vydání: 1. vyd.
Edice: Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Pomůcka shrnuje základní teoretické poznatky o technologických vlastnostech půd a probírá jednotlivé vlivy vnějšího prostředí i jiných činitelů ovlivňujicích jejich jakost. Popisuje hlavní technologické úkony zpracování i z hlediska rozdílnosti povahy půd. Výklad vychází z nejnovějších poznatků výzkumu a konkrétních podmínek našeho zemědělství
Popis jednotky: 2000 výt
Přehl. lit
Vysvětl. méně známých výrazů
Věcný rejstřík
S obr., fot., tb. a grafy v textu
Fyzický popis: 203, [4] s.